BENVINGUTS A ALTERNATIUSRCDE INDIESPERICOS

Som molts els pericos que entenem ser del RCDE com una manera d’anar contracorrent; de fet podríem dir que gairebé tots, però també som molts els que abans de formar-nos com a persones hem sigut pericos i degut a això hem crescut amb aquest sentiment de no pertànyer a les masses, i justament aquesta percepció ens ha ensenyat a qüestionar-ho tot abans de triar les primeres opcions, a buscar més enllà d’allò que ens ofereixen com el millor, a rascar la superfície.

Tots aquests punts, mentre creixíem, els hem extrapolat a molts àmbits com per exemple a la música, el cinema, la literatura, etc. és a dir, la cultura en general.

Justament, i per aquest motiu, fa un temps ens vam ajuntar una sèrie de socis i aficionats del RCDE amb tots aquests ingredients en comú i vam crear a través de les xarxes el grup d’Alternatius RCDE també conegut com a Indies Pericos, ara ja penya oficial del RCDE Alternatiusrcde-Indiespericos

Amb la voluntat de seguir creixent i donar passes cap endavant volem deixar constància de la nostra idiosincràsia i filosofia en diversos punts:

-Els Alternatius RCDE hem nascut amb el propòsit d’agrupar gent que comparteix la seva passió pel RCDE i per la música, el cinema i altres arts
allunyades del gust de masses. Aquest no és del tot un punt imprescindible per pertànyer al grup però sí que hem de deixar constància d’aquesta idea
fundacional.

-Volem deixar palesa la nostra voluntat de fer activitats culturals relacionades amb les nostres passions, la música, el cinema, etc. I, per suposat, el RCDE.

-També reivindiquem una actitud hedonista envers la vida i la incorporem al nostre grup, el plaer com a part diferent.

-No som un grup emparat en ideologies polítiques, som lliures per damunt de tot i apostem per la pluralitat amb una única proclama, rebutjar frontalment qualsevol greuge a la justícia social, racisme, feixisme, masclisme, homofòbia, etc.

 -La nostra unitat de mesura és el cachopo.

-No creiem en la confrontació amb altres clubs i aficions, com hem destacat en un punt anterior, som més partidaris de quedar amb altres aficions per fer unes birres que no pas per fer el mico.

-Els Alternatius RCDE entenem el futbol com un esport que uneix, tenim una visió més festiva, lúdica i desenfadada del que és habitual en grups d’animació. Entenem la vida amb molt d’humor i amb el RCDE no és diferent.

¿Vols ser un alternatiurcde/Indieperico?

Si vols formar part de la nostra panda omple aquest formulari o envia´ns un mail a indiespericos@gmail.com i també pots deixarnos un missatge privat a les diferents xarxes.

Comparte esto:

Me gusta esto:

A %d blogueros les gusta esto: