Fa molts anys, diversos membres de Alternatiusrcde Indiespericos que compartien alguns grups de desintoxicació com “addictes al sexe” i “cachopolicos anonimos” van tenir l´absurda idea de crear un podcast per que servís com a teràpia, la cosa no va funcionar però ara no poden deixar de fer-ho perquè s’han enganxat a fer el ridícul.

Aquest son els responsables, si els veus pel carrer et demano que truquis ràpid a la policia, la societat t´ho agrairà :


Rubèn

Rubèn

Nascut a Barcelona l’any que es publica l’Unknow Pleasure de Joy Division. Aquest fet és una senyal inequívoca per abraçar la religió Indie: David Bowie és Déu, i transmet la paraula mitjançant Thom Yorke. Jarvis Cocker, Morrissey i Ian Curtis són profetes. De nen presència un concert d’Iggy Pop, i decideix aprendre a tocar la guitarra per (intentar) fer música. Perico de naixement: L’avi patern era porter de l’Espanyol (obria i tancava la tribuna de l’estadi de Sarrià), i l’avi matern era aficionat de qualsevol equip que jugués contra el Bar$a. Membre de The Potkast després de suspendre un psicotècnic diversos cops.

ALEX

ALEX

Nascut al Clot d'un país en flames, l'underground se li va aparéixer una tarda pandèmica de diumenge en una adolescència tímida, silent and grey. Per això folla poc, practica l'onanisme amb un suau ex-abrupto, admet ser l'únic oient de The Potkast, el Matti Pellonpää de les ones, i es creu poète maudit per haver escrit Españoles, el Barça ha muerto que convalida el curs CCC Mètode Ajram d'anàlisi i error. Blading Runners en las Cíes mentre sommia amb Maureen O'hara a Innisfree. Nostàlgic de les 24 hores Party People, ara acostuma a emplenar formularis The Hacienda per a Factory Records. Perico per convenciment, pollavieja sense Honor. Alternatiu per amor.

RICARD

RICARD

Nascut a Wichita, Kansas al 1967. Va treballar d'empleat de ferrocarril abans d'emigrar a el vell continent en el 81 abandonant dona i dues filles. Avui buscat pel govern sobreviu com a soldat de fortuna. Va de runner però tan sols és un fracassat que es creu graciós. Friki de les bandes sonores. A The Potkast fa el que pot, animalico.

ISAAC

ISAAC

Neix el mateix dia que Jesé Rodriguez i Guillermina Motta, dos dels seus referents, de la Motta hereta que sap fer allioli i de Jesé que li agrada la festa. No recicla i té un dièsel. Motero que s'aixeca a les 8 del mati per fer curves i menjar botifarra. El catxopo és el seu menjar preferit. A mes de la seva dona, conviu amb una senyora gran i alguns polítics del 3%. Es la salsa del programa, concretament el Ketchup.

JACE

JACE

Jace, the Class Historian. Jordi pels coneguts, perquè amics no en té. Es tercer germà dels Gallagher, però ell és més de Blur. De petit jugava de porter perquè el seu ídol era Biurrun. Periquito enganxat a una guitarra. Va pagar una pasta per un cabell pubic del Mcartney. Autor del llibre "No soy vegano, imbecil". Reclutat al THEPOTKAST després de complir condemna per beure cervesa de marca blanca.

XAVI

XAVI

Neix a LH, o sigui amb una xeringa al braç. Es el típic imbecil que es creu que encara te 16 anys. Cinefil garrafón, va estudiar cinema fa la tira d´anys. Entre els dubtes de fer cinema d´autor o genere, l´únic que ha fet es gravar la comunió de la Jenny, que per cert parecía una muñeca de lo guapa que iba la joía. Al The Potkast està perquè la seva família ens paga pasta gansa.

GUIM

GUIM

Nascut a Barcelona però no se sap l'any. Va començar a interessar-se per l'Espanyol i des de llavors no ha parat. Si alguns es creuen Napoleó, a Guim el vam trobar a un psiquiàtric dient que era agent Fifa i fent contractes als altres interns. Expert en futbol territorial, nacional, internacional (seguir-li la corrent si us plau). Ha vist tots els partits de la lliga escocesa des de 1964. No perd l'esperança de sortir de festa amb Joey Barton i Robbie Fowler. El tenim a The Potkast per la pagueta.

A %d blogueros les gusta esto: